Inte okej!

Alltså denna morgon startade allting fel för mig. Vareda lite sak var ett problem i mina ögon. Igår hade jag planerat att jag skulle sova ut denna morgon efter som att vi hade sovmorgon idag. Men då ville det te sig så att kl: 7.05 var jag redigt toanödig. Så jag gick upp för att gå på toa. Väl på toan så började det droppa från min näsa. Så klar var det ju dax för den att bli blödig (näsblod på g) När jag väl fått stopp på näsan så ides jag inte gå och lägga mig iggen. Och tur var väl det för det tog en evinerlig tid för mig att finna dagen klädval. Jag fick sedan stress äta frukost och skynda mg till bussan. Pust.

Jag hoppas innerlig att ni har fått en bättre start på dagen än mig.



Hejhopp armakropp/ Näsbödaren


Den andre

Hejsansvejsan alla glada där ute.
Tänkte bara säga att vår lilla gäst har nu fått ett namn. Igelkotten är inte längre bara igelkotten utan Nu äe den även Pärlan. Vi gissade helvilt på att det var en tjej, eller ja okej namnet Pärlan passade så bra. Så fast än om det nu är en pojke så är då namnet pärlan.

Så nu när ni vet det så ska jag dra mig undan till någon mysko vrå och ja, jag vet inte vad jag ska göra där men något får jag väl hitta på.




Random bild på me and Elsor

Hejhopp gladkropp/Superman


Hjälp vad ska vi göra ?

Hejsan alli hopa nu är jag hemma igen. Och först så måste jag säga att min helg har varit toppen. Jag har hunnit med både Umeå och Sundsvall. Men det jag hade för avsik att berätta om nu är något helt annat.

Min mamma kom nyss hem. Men hon var inte ensam, nej utan hon hade med sig en liten krabat som vaknat alldeles för tidigt. Med handskar på händerna så kom hon in med en liten, liten igelkott som hon hittat ihoprullad på en garageuppfart. Han hade tydligen lega där i två dagar. Stackarn var helt borta, han tog sig nog vatten över huvudet då han bestämde sig för att vakna.Var ska han hitta mat ?och han kan ju heller inte ligga helt oskyddad hur klokt är det?  Så nu har vi en inneboende tills vi vet vad vi ska göra med krabaten.

Vi har ringt run litegranna men har inte fått något klart svar om vad vi ska göra. För vi kan ju inte ha den här hemma. Har ni någoa tips så snälla dela med er av dom. Hjälp oss att hjälpa lilla igelkotten.



http://bordingdiabas.se/blog/images/20081105/1
Hejhopp hjälplöskropp/ Soffan

rebecka sover, rebecka sover..

..och bloggar inte alls.
Det är inte vanligt, och kommer ej ske ofta
men man kan dock men man kan dock henne aldrig
TROOOOOOO!!!!

vet inte hur mycket ni förstod av detta men sjung rubriken+texten med "björnen sover" melodin så får ni en sång som jag försökte ska så att den ska avspegla det faktum att jag ljög i texten när jag skrev "kommer ej ske ofta" för sanningen är att jag inte har det minsta lust att blogga, ALLS !

 

och faktum är att jag inte (förrän nu) har rört en datorn sen i söndags och jag känner inte för att göra det heller, så därför kommer jag att skippa bloggen tills jag känner inspiration, pepp, kortsagt till jag helt enkelt vill blogga igen, vilket inte är idag tyvärr, Sofia finns ju kvar så helt dött blir det ju inte, och tur är väl det.

 

men iallafall tills vidare så säger jag bara



fasst innan jag pyser tänkte jag bara meddela att Saudiarabien är ett ytterst jobbigt land att söka fakta om...
det är nämligen det jag sysslar med mellan raderna..
och jag INGET om sjukdomar, INGET om hur man startar eget företag och INGET annat heller typ (som ingen annan redan hittat förstås)

och detta kan då bara beror på TVÅ olika anledningar

1. Saudiarbien går inte att hitta fakta om
2. Jag suger på att leta...

hmm..

hejhopp datorkropp/MakRillla-Ydunsa Mysijoki

P.S detta inlägg skulle ha publicerats för 4 dar sen


Nerver

Jösses amalia, jag känner att mina nerver inte tål att titta på hockey. Just det än nog anledningen till att jag oftats nöjer mig med att hör resultaten. Men denna kväll så samlade jag mod och tittade på en hel period, ja jag gör då framsteg. Men nu återstår ju frågan ska jag kunna ta mig igenom förlägningen? Kanska vem vet?

Okej hv71 vann just det va väla surt.

Hejhopp hockeykropp/S

ÄRU SUR NU VA???


min favorit, Thomas O'Malley, ooooo så grymt!

så, nu drar jag mig tillbaka i det osynliga igen ett tag,

 

hejhopp kattkropp/mmmmmmmmmmorR


ont om tid

därför så hinner jag bara rita en bild på paint och sen får ni lista ut vem jag ska vara med

hejhopp GLADKROPP/busar


En gammal tid

Hallå alla glada!!!
Eller ja, jag är då glad iallafall. Efter en härlig påskmåltid, påskäggsletning och god efterrätt så degade me and my familj i soffan. medan vi degade så passade vi på att titte på en gammal favorit nämligen ice age. Efter den långa tid som gått sen jag såg den sist har jag sorligt nog glömt bort hur rolig den var. Men nu så äruppfriskat mitt minne, gu så vi skrattade.

 Söta Sid med sina smarta komentarer.



Hejhopp påskakropp/ Sid




tills vidare

medans saker och ting är som dom är så kan jag inte garantera att jag håller mig synlig i detta sammanhang.
därför har jag beslutat att ta detta ytterst viktigas beslut.
jag, rebecka wallgren, går härmed fram med vetskapen att jag ger på in på en

så sant som det är skrivet, tills mitt liv är mer kontrollerat. men vid tillfällen jag får kan jag garantera att jag hör av mig, tillsdess.

HEJHOPP FLYKTKROPP/APRILKROPP



oj justja,
P.S detta är inget, jag upprepar I-N-G-E-T aprilskämt om någon lättlurad typ där ute trodde det.

RSS 2.0