bergsbyn,skellefteå, sverige, norden, europa, världen, vintergatan, universum

Grattis ! vill vi säga till alla som fyller år idag (29 april), inkluderat våran egen bloggerska Rebecka.
till er andra vill vi säga.....hela dagen har vi ej burit någon kjol,
ska det bli ändring på det ?
svar : nej

nu ska ni få skåda våra senaste tankar och expriment.
- VADDDDÅÅÅÅ ????
-  det vill ni allt veta va......................... ?
- jaaa....
- det är nämligen såhär...


*tekniska fel, tekniska fel*

vi ber att ni ursäkar vårat fy och skam så pinsamma misstag. vi ber er att bara försöka radera ut det ur hjärnan, det kanske låter konstigt nu , men vi lovar att ni kommer skratt aåt det här om några år... kanske.

tillbaka till tankarna (dom ÄKTA tankarna)
det här...




*jubel*

nu blev det rätt !
det föreställer oss själva, som efefanter ? kycklingar ? plankton ? maskar ? ninjaz ? eller påven ?
fel, fel och åter fel. giraffer är det rätta svaret.

jo, ty vi satt och funderade på hur vi skulle se ut i giraffkroppar, att vi skulle bli långa var det inget snack om , därför har vi endast
gjort hals och huvud, men.....

vem är vem ?

det få ni allt ta och klura på, för ni ska gissa vem som är vem.
alltså , dagens fråga lyder som följer...

VEM AV GIRAFFERNA ÄR SOFIA OCH VILKEN ÄR REBECKA ?

det blir en blodig kamp på liv och död som avslutas om ett antal dagar.
så gissa som galningar, annars kommer vi att sno ALLA era sockar.......

fy och fasa, det vill man minsann inte vara med om, så ring, nej fel, rösta (komentera) allt ni kan om ni vill att era sockar ska sova
lungt.

det var nog allt...
NEJ, vi kom på en mycket intressant och viktig sak ,
vi har ätit ostmackor idag.

hejhopp giraffkropp / RaggSockar

Espania

Hola!

Ja jag var ju som sagt på spansk afton i helgen (mycket trevligt). Och Clara var strålande bra.
Men alla av er kanska inte vet exat vad flamenco är för något.Så därför har jag tänkt att berätta det för er.


Flamenco är en spansk dans som inehåller tre grundelement.
1:el cante  , som då är sången
2:el toque  , det är musiken 
3:el baile  ,  som då är dansen så klart.

Ja mycket svårare än så vet jag inte om det är(Clara du får rätta mig om jag har fel eller missat nåt).Men jag kan då säga att det är nog sv¨årare att dansa själva dansen än att berätta om den.

Här har ni några bilder att studera och värdera.
Vad tycks?



Hej hopp slökropp/Soffan


hemma igen.

godkväll alla människor som tar sin tid och läser den fantastiskt perfekta och otroligt roliga och snygga blogg !
jag är nu på hemmaplan igen , och lite bilder får ni med lite tur se imorn.

det här inlägget borde egentligen inte existera, egentligen skulle jag och sofia slå våra kloka hjärnor ihop pch författa fram ett sannslöst roligt inlägg, men pågrund av för snabba klockor hann vi inte. vi la ner för mycket tid på en bild. vi fixar inlägg snarast, tills dess bilre våra vanliga singelinlägg att läsa. men visst kan det finnas fylliga texter som en riktigt tjock och god chokladsås som passar perfekt på enn lagom mjuk, lagom kall och lagom gammal vaniljglass....... ja ni, det skulle inte sitta fel i min alltid lika glasssugna mage.

det här inlägget skulle egentligen ha funits här igår kväll, men pågrund av ballar av stål och lite andra distraherande orsaker så kommer det idag, låsas att idag är igår.

och ni som inte hade tillgång till en tv, eller kanal 5, eller ligger och sover denna tid, eller har drabbats av en fruktansvärd förkylning och itne får röra er, eller ni som ligger fast spikade någon stanns i världen och inte kunde skratta åt ballar av stål kan skrattta åt denna (enligt mej) fantastiskt roliga sång på typ arbiska men låter som svenska,
jag och en kompis, som jag tyvärr inte umgås med längre.. skrattade många glada skratt åt den nån dag för ca 4 år sen (?)


hejhopp hattkropp / aRab

p.s imorn fyller jag år, den känns lite konstigt, jag har itne tänkt riktigt på det förrän nu, i vanliga fall brukar jag räkna dagar en vecka innan , jag måste vara alvarligt sjuk, får kolla upp det med skolsyster.

slutet

Hejsan.
tiden i Stockholm är snart över, fruktansvärt tråkigt, jag vill inte hem ! jag vill stanna här , men allt roligt har ett slut. Jag får iallfall träffa mina saknade kompisar. nu kan jag itne skriva ett inlägg, ni får vänta tills imorn när jag är hemma... då kan ni få se bilder.

hejhopp ledsenkropp / R

stockholm

tjoho !
var glada jag tog mej hit helskinnad. jag lever och är lycklig i denna sommar värme =) 19 grader celcius typ. lite svettigt vart det dock på stan. undersryk då att jag gick i t-shirt och skjorta.
men tyvärr vart det inte mycket köpt som jag hade planerat, dels för att jag inte äger så mycket pengar och dels för att mamma inte ville köpa mej nåt, eller iallafall inte skor för 800 kr och uppåt....hihi. men ett nagelack köpte jag iallafall. som jag hoppas kommer till användning, nåt smått klädesplagg blev det såklart vid närmare eftertanke.

glass var ett måste denna dag, av två anledningar
1. fötterna var så trötta så att dom grät och tackade mej djupt när vi tog glasspauser = att vi satte oss en stund.
2. glasss är lite svalkande

sedan josefin lämnade detta hus har jag varit på en promenad till kronprinsessans blivande hus, och rört handtaget, respeekt, för om ingen annan kommer på den tanken och viktoria är nästa person som öppnar dörren kan man säga att jag nästan har skakat hand med henne,

härnäst blire mumsig middag bestående av tacos. mumma säger jag bara. sen kanske jag ger mej ut en sväng och kollar området , vi får se, ¨hare bäst !



hejhopp sommarkropp / stockholmsbaRn

p.s Sofia, ursäkta att jag snidde bilden , jag hoppas att dte är okej , jag är liksom bildlös här...

p.s 2 om jag inte kommer hem levande kan det bero på att katten i detta hus har ätit upp mej, hehe, den har attakerat mer än en gång , men jag får visa min tuffa sida, hahaha, jag vill leva!

 

kära medborgare

Nu är de äntligen helg. vad sägs om det va ?
Jag tycker det är himelskt .

Men min så väldigt omtyckta bloggkompanjon(Rebban)+ den väldig omtyckta Sofian (inte jag) befinner sig just nu denna stund i sveriges huvudsta stockholm ,och har det säker ännu bättre. Jag är såååååååååååååååååååååååååååååååå här avundsjuk.
Men min tid kommer ju så småning om.
För jag ska ju nämligen dit den 7 maj, de ni (fast det kanske ni redan visste).

I vilket fall så ska jag då på spansk afton denna afton för Clara en av mina fantastiska kompisar ska nämligen dansa flamenco då(hon är grymt duktig) .
Så det blir nog en riktigt trevlig kväll.

ha en bra forsättning



Hejhopp flamencokropp / soffi


ett avskeds inlägg

hejhej hallå,
det här inlägget är både glatt och sorgligt, sorgligt för att jag snart tvingas slita mej från bloggen i helgen, det glada är att anledningen att jag måste det är för att jag och josse sticker till stockholm om 1 timme typ. Jag gissar att de flesta vet anledingen , men det behöver jag inte skriva här. det kan misstolkas och bli till skryt.

väskan står packad och klar i mitt rum och väntar på att få lämna detta hur och bege sej på resa. väskan är packad med tillexempel detta...

+ lite annat kraffs som inte behöver vara med på bild.

jag har förståss vikt ihop mina kläder, här ligger dom bara som en klädgröt på min säng.

nä nu kan jag inte skriva mer, jag måste göra mej klar så att jag kan stå redo när josses mamma kommer om en kvart,

hejhopp stockholmskropp / ResRebecka

p.s
med lite tur kan jag sno till mej en dator där nere och bekräfa att jag lever och att jag har det bra, vi får se, tjingeling !

pluggis ?

Tjabba,
befinner mej på skolan just nu , klockan 15.02. jag pluggar egentligen engelska och franska men jag var tvungen att ta ta en paus och vila min hjärna. 

men nu blire att plugga igen , bäst att passa på nu för jag kommer inte att ha så mycket tid ikväll eftersom att dte står packning på schemat, typ hela kvällen, men något snabbt inlägg hinner jag nog med iallafall.

ingen bild idag eftersom att dte inte finns några på skolans dator, ni får vänta till ikväll.

hejhopp skolkropp / pluggaR

träning, svett och sommar

Tjoosan alla ! ,
denna dag har varit en riktig svettdag, misstolka ej kära vänner, jag har bara tränat mycket. jag har inte gått och svettat ner hela klassen , tur det. Det hade varit äckligt och pinsamt, men det hände ju som sagt inte.
jag har haft för mej tre svettframkallande aktiviteter.
1. gympa, med klassen (20% svett, eller något liknande)
2. friskis och svettis, med Sanna (70% svett, typ)
3. lite egen träning hemma, med mig själv och radion (10% svett, ungefär)

så där delar jag upp det, faktiskt trovärdiga sannolikheter som vi förövrigt har pratat om på matten så nu blir min mattelärare riktigt stolt över moi, det känns bra.

nu ska jag sticka till en engelska uppsats som väntar med ett retfullt leende på mig vid min säng i mitt rum. Dumma uppsats, sluta retas !
ååh, den slutar inte, jag får ta till mej hårdhanskarna.

ha en trevlig kväll alla som läste detta illaluktande inlägg.

sooommmar, nu tack !

hejhopp svettigkropp / t R ä n a d

en dag i april

tjingeling,

denna kväll har jag varit med Elin, vi släpade oss till klippan för att visa "Aldrig" som Johanna länge har bett om att vi ska visa.  i kväll var det då dags, jag kan inte säga att jag nöjt av det men, Johanna ville så gärna så det var lite för hennes skull, det hela gick då iallafall bra och det blidde inga flykter ut i skogen för min del, som jag var nära på att göra men Elin, som min "livvakt" hindrade hon mej på ett livvakts aktigt vis.

sen begav vi oss hem för att äta glass och se på film, roligt film val blev det, tjorven och mysak, en rolig film som jag inte har sett på sisådär 7 år, vilket betyder att den har legat längst inne i ett skåpå alla dessa år och samlat damm, men nu fick den till sin glädje se dagens ljus igen. Som sagt, kul att man kan göra andra glada.


Nu ska jag inte gå och sova, har sovmorgon i mårrn, MUUUMS skulle man kunna säga men jag säger nog hellre NAAAAJS,
så nu tänkte jag visa lite bilder som min ögon envisades att titta på i långa stunder, bilderna är från en fjällvandring med två av mina bästavänner, glatt och gammalt. perfekt !



här följer en slags bildserie...

1. fyller på vatten
2. dricker
3. Mums, vad gott det var !

det var allt från mig, trevlig kväll !

hejhopp fjällkropp / rebecka

p.s  om ni nu blev alldelens chockade/rädda/förskräckta/imponerade eller något annat över att vi drack vatten från en bäck, jag skämtar inte med er om ni trodde det men det är faktiskt så att uppe på fjäll kan man dricka vatten direkt från bäckarna, najs eller nåt sånt ?


Barna minnen

Ja alla har vi väl minnen från den gammla goa tiden. Och då jag och min familj var och hälsande på  kusinerna nere i smålandstrackterna så väcktes ett av mina till liv igen.

Mina kusiner David,Anton och simon som vi en dag var och hälsade  på bor i ett hus nära en liten,liten,liten sjö. David och Anton drog på sig sina flytvästar och så små sprang vi dit ner. Väl nere vid den lilla,lilla,lilla sjön så väntade en stor blå hink och två håvar. Jag som stått och njutit av solen hade inte märkt vad dom andra höll på med men plötsligt stog David vid min sida och sa:
-Fyll hinken med vatten ,
Han stog med en av hovarna i handen och då kollade ner i den så såg låg där en groda. Så jag gjorde som han sa och fyllde hinken med det grumliga,äckliga vattnet från den lilla,lilla,lilla sjön.
Sedan släppte vi ner grodan i hinken där den simmade runt(elle vad groder nu gör)

Vi fortsatte att fånga grodor i säkert en timma eller två. och det var hur kul som helst .Jag kände mig verkligen som den Sofian jag en gång varit, med dom fula tröjorna och jeansbyxorna med småspeglar längst ner på byxkanten som sprang runt och lekte och hade det kul .

Där i ligger då grodan.

David visar stolt upp sina nyfångade grodor.



Undra om jag får min prins?!

Hej hopp grod kropp / Sofian

P.S vi fick totalt 63 grodor


som en av de sju dvärgarna...

...har jag börjat kalla mej, idag utnämner jag mej till Butter, om ni undrar varför så är det inte för att jag är sur, mer irriterad. det har jag varit ett tag men det blev värre. Men jag ska inte prata om det, jag ska prata om nåt helt annat nämligen...

MOTTON !
som ni själva kan läsa på min och sofias profil så är vårat motto Hakuna Matata. Fast jag kan inte riktigt säga att det verkligen är mitt motto, jag har nog inget motto. men Hakuna Matata är ettt bra motto om man inte vet vad man ska ha.


Men om man har  valt ett eget motto tillexempel kämpa alltid, då tycker jag att det är viktigt att man följer sitt motto. Man borde tänka igenom det , för det blir väldigt fult och ännu fult om man har mottot kämpa alltid, men sen så gör man inte det. erkänn att det blir fult ? jag tycker att det är skruttfult. Så om någon människa läser det här och tänker "oj , jag följer ju inte mitt motto" välj antingen ett nytt som du kan följa eller börja vara mer trogen till ditt motto, jag tror att mottot blir väldigt glad då och det är ju aldrig dåligt att göra någon glad.

mottot och jag, se så glad man kan bli,

det var allt om motton.

nu väntar tvn på att få visa wipeout för mej och min käre bror.


hejhopp Tvkropp / butteR

en lördag i april

Này !
denna fina lördags kväll har jag inget planerat, till skilland från igår när jag och några vänner grattade Michaela, en lyckad kväll om jag får säga det själv, mycket skratt och annat kul.
men i kväll somsagt vet jag itne riktigt vad jag sak ta mej till , kanske ska jag vara med Elin om det finns tid, annars får jag väl se på Robinsson med min broder. Det kan säkert också vara kul.

Så med denna bild önskar jag er alla en riktigt trevlig kväll !


trull, trapp, tripp  eheh, ja just så ja.

hejhopp flickkropp / klokeR

allt klart !

Bonjourno!
idag har jag varit med Sofia och Gabrilella. kul tycker jag .
Nu är dom omtalade presenterna äntligen klara, rummet är stökfritt (nästan) och nu väntar jag bara på "tha big moment" när presenterna ska öppnas, hihi. men jag får vänta i kanske två timmar till för det.

tills dess har jag glada nyheter. Sofia Höglund är just nu påväg norrut. Vilken tid hon anländer i Skellefteå är fortfarande oklart. oj vad jag har saknat henne.
Nu tycker jag att vi håller tummarna för att hon kommer hem hel och hållen. Vi knäpper våra händer och ber än bön.... nej, nu skojar jag. vi ska inte be. men hålla tummarna skadar aldrig. Är det dock någon där ute som har lust att be sak jag inte hindra den personen. be förall del, jag sak inte störa.

här kommer bilder från en rolig dag (en tid tillbaka) med en rolig vän.
                                                      
tyvärr finns det ingen bild på den roliga kompisen.

anledning ?
- hon fotade

varför fotade inte jag ?
anledning :
jag förstår mej inte på så kompilcerade kameror som den som hon äger

den roliga kompisen heter Josefin Frängsmyr.

hejhopp städadkropp / gladeR

jag insåg nyss...

... att om en vecka sitter jag på ett tåg till Stockholm, tiden går fort...

det var allt, hehe

hejhopp tågkropp / ettR


välkommen hem !

Jag  välkomnar härmed Josefin Frängsmyr hem till kalla Skellefteå.
Välkommen välkommen !



hejhopp kallkropp / rrrr

paus

Hejhejhallå !

jag blev lättad av inlägget här under, Sofia är inte sös eller något annat hemskt, puh. Jag var lite rädd där ett tag.

Just nu tar jag en paus från alla presenter, presentpapper, lim, tejp, sax och tidningar som täcker golvet i mitt rum .
dagen började med att jag fixade lite på presenterna, sen resten av dagen fram till middan var jag med Markus.
vi köpte glass som vi åt ut i denna kalla dag, grymt gjort av oss om jag får säga det själv.

hur kvällen ska bli är helt obestämt, förhoppnings vis hittar jag någon att vara med. annars , ja annars får jag tråka hemma.

okej , vi vill inte ha snö just nu , men jag hade helt enkelt ingen bättre bild

hejhopp glasskropp / rwa

Denna tid.

Hejhej halloj !
Ja jag tänkte bara skriva ett kort inlägg för att ni inte ska tro att jag på grund av min dåliga uppdatering har:

1.Gått up i rök i denna värmen
2.Har blitt kidnappad och kanske till och med mördad
3.Har slutat på denna ljuvliga blogg ( kommer jag absolut ALDRIG göra)
4.Har bestämt mig för att flytta hit (okej det var ett dåligt förslag ,för om jag flytta hit så skulle jag ju endå kunna blogga)
5.Har blivit uppäten av något slags djur (eller kanska någon människa)

Som tur är har ju inget av dett hänt men jag vill inte att ni alla ska gå och oroa er (fast det kanska ni inte gör men endå)

Men nu måste jag pysa den härliga solstolen ute på bakgården kallar på mig .Ha det gött alli hopa.



Lägger ennu en gång ut denna härliga bild .

Hej hopp upp och ner kropp / Solungen


kvällssnack

Goddkväll,
jag sitter nu vid min vän Elins supersnygga bärbara dator....hehe
vi har suttit och planerat heela kvällen förutom när vi pallrade oss till kioskenoch köpte en av de välkända mjukglassarna som bor här. mumsigtvärre tycker jag , dagens äventyr var när vi skulle ta oss till bryggan som vi tänkte sitta och mumsa i oss våra glassar, lättre sagt än gjort eftersom att vi var tvungna att hopa över alla stup som var fyllda med bubbkande het lava, lyckligtvis så klarade vi oss helskinnade fram och tillbaka. tacka gudarna för det .

nu ska jag vara lite social.


gulleelin

hejhopp glasskropp / Rebeckaa

P.S nu tycker jag såhär att ni ska kommentera denna fina blogg! DE VA ALLT FÖR MIG hare bäst allihopa! GLADPÅSK / mostret.......ELIN

presentdags

GOddag !
Sanna har just lämnat detta hus, mycket tråkigt om jag får säga det själv. SÅ nu försöker jag komma på nåt att göra. Inte det lättaste eftersom att alla kompisar är borta... typiskt

Jag får väl försöka klura ut hur jag sak slå in Michaelas present. Deeet blir "intressant". Jag är inte den bästa på sånt, hehe... jag får göra mitt bästa.
tjingeling

Skapandet av Patrika 1.5... hehe

Hejhopp presentkropp /Rebb

clara och rebeckas sminkskola

Tjabba Tjena Hallå,
nu sitter jag här igen och passar på att blogga en aning medans jag funderar,
vad funder jag på då ?
Livet...
varför allt är som det är ?
nej det funder jag inte över.

jag funderar på hur min kväll ska se ut...
första tanken var att förflytta mej med magi till nåt soigt land, men tank slogs bort när jag insåg att dte var omöjligt.
så då tänkte jag att jag skulle förflytta mig till ett kallare land och inspecktaera isbjörnar på nära håll... men insåg att det var ännu omöjligare.
så det blir väl det vanliga, kompis eller i nödfall en film.

Jag tänkte visa några bilder från igår kväll. Vi sminkade varann. Här är resultaten, titta och njuuuuuuut (i massor)
CLARA smikad av mej
FÖRE

EFTER

- bedårande

REBCECKA sminkad av Clara
FÖRE

EFTER

- ögonbrynen "strååålar"

nååå.. ? vad tycks ?
är vi inte superduktiga ?

genier som vi är passade vi på att filma allt, det blir ett mcyke intressant program som jag ska redigera, nu faktiskt.

hejhopp sminkadkropp / Reb


påsk och sånt

Tjeeeeeenare,
medans jag sitter och väntar på min vän Clara som anländer med bussen snart, funderar starkt på att gå vägen ner till busshållplatsen och möta henne. Jag tror det blir så.

NU har jag då äntligen laddat in ett tiotal av de hundra bilder som vi tog hos mormor. Ni ska få äran att se dem.
här och nu
det började då med att vi kom till mormor. (gillar mössan som så vackert passar på hennes huvud)

vissa i släkten roade sig med att ta roliga bilder. bland annat denna fotbild och det såkallade gruppkortet.
medans vissa glatt diskade och passade på att prata om allt mellan Bergsbyn/Stan och Kåge/Ersmark.
sen fixade vi oss en sån häääär smarrig jordgubbsmousse....
mumma !

påskägg, godis, presenter och äggmåling hör ju påsekn till.
på besöket i stugan knäppte jag lite kort som jag visar senare (ni kommer fatta då) tills dess bilre bilden på pappa och hans älskade sverige/tottenham flagga.

det var bilderna från mormor, men det kommer mer för dan när vi hade kommit hem spenderades med Kusinerna, då vi misann stack till erikslid och åt pizza i backen , självklart åkte vi lite också, och solade och "bråkade" haha... tvärr bilre inte så många bilder därifrån bara mat...
vanlig mumsig hawaii-pizza förmin del,
Amanda däremot satsade på något mycket "större"...
.... en Calskrove !
hennes kommentar : 
"Dom är godare var för sig, men tillsammans är dom en upplevelse"

poetiskt sagt av dig, just därför utnämner jag det till dagens citat.

hela truppen (nästan)

den var allt från glada lilla jag

jag älskar livet för tillfället.

hejhopp livskropp / Rebb
 

alltiallo

Tjenixen.
denna faktiskt soliga dag bjuder jag bara på ett Bert klipp.
 anledning ? bert äger. och bilderna har inte hunnit laddas in,
 anledning ? jag hittar inte kameran....

så ni får njuta av Bert så länge....
eller inte, för nu kan jag inte komma ihåg hur man gjorde, typiskt mej.
ni åfr helt enkelt rösta på moa istället

RÖSTA !
http://modelljakten.se/modell/1333

hejhopp glömskkropp / rebban

lilla paradiset

Godkväll,
som ni kan se i inlägget här under kan ni ju själva se hur underbart sofia har det. ååååååååå avundsjukan bubblar inom mig, men ! jag har minsann varit i ett litet paradis jag också, mormor eller mormors ballkong var idag kl 14.26 ett så soligt och varmt ställe att jag låg i bikini (?!?) och solade tills vi skulel fika och efter det hade solen flyttat sig så det vara baara skugga på ballkongen. ATTANS.
menmen , några minuter i solen fick jag i allafall och oj så skönt det var, nu längtar jag på riktigt efter sommarn.

bilder från kvällen med kusinerna, stug besöket och annat kul har inte hunnit laddas in på datorn riktigt än, så ni får se dom sen, kanske imorn . tills dess är den ända bilden jag har att bjuda på den här !


hejhopp bikinikropp / rebeckaw

Paradiset..

Eller  det  är då där jag tror jag befinner mig just nu...
Det  har varit sol och MYCKET varmt denna ljuvliga dag. Ja jag vet inte mer vad jag ska säga.
Men här kommer lite bilder jag/vi (kusinerna) har tagit idag.





Hej hopp vårkropp / Soffan


långfredag

goddag,
ännu en vacker (?) morgon i soliga (?) Skellefteå.
- nej,
det är en grå,regnig slask morgon i trista Skellefteå. Jag önskar så att vi kunde ha lite vårstämming här men icke sa nicke.
Jag hör rykten och hälsningar från Sofia i söder och där är det varmt och skönt och dom har uunderbaart väder. FUSK ! tycker jag, men kul för henne. Får hoppas att det är lika fint väder i Stockholm helgen jag far dit.

idag hade Elin och Mattias planerat att vi skulle vara med varann men.... jag förstör den finfina planen med att fara till mormor. Tråkigt och kul på samma gång. tråkigt för att jag inte kan vara med Elin och Matte men kul för att jag ska till mormor. Det var ett tag sen nu.


Nu tänker jag berätta om SAFTKATASTROFEN som hände hos Den andra Sofian.
den olycksdrabbande personen spilde saft på sina sovgreojer och på alla deras galv typ.
den olycksdrabbade personen fick låna täcke av den andra Sofian.
den olycksdrabbade personen fick hänga sina saker ute för att det inte skulle komma saft nån annan stanns.
den olycksdrabbade personen fick sova utan täcke nästa natt medans det andra var i tvätten.
den olycksdrabbade personen fick ta sitt överkast för att inte frysa sönder under natten.
den olycksdrabbade personen vacknade morgonen därpå och mådde.... FINT.

den olycksdrabbade personen heter Rebecka Wallgren.

bild tagen av MOA

hehe, jag ser lite olycksdrabbad ut på den bilden men....

jag är lika glad ändå.

DAGENS (eller gårdagens, eller nåt sånt) APPLÅD går till....

FRIDA EDSTRÖM
varför ?
- jo hon sprang in på ajnas till jag och Moa och sa till oss att bussen kom , om hon inte hade gjorde det hade vi fått vänta på nästa.

TACK så mycket ! =)

hejhopp olyckskropp / rebbi

Till slut.

Tjollahopp!
Ja då var sista dagen i skolan avkarad.Så som jag har längtat efter att denna stund ska komma.Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så beger jag och min familj oss av ner till småland. Det kommer nog att bli mega toppen.
Men innan allt det roliga så måste jag sköta allt det inte så roliga som t.ex städa,packa,kolla igenom packningen och så vidare.


Kommer kanska hinna skriva något litet inlägg där bortifån . Vi får se , vi får se
 Ha det så bra så länge och jag hoppas att ni får ett riktigt härligt påsklov .


Me and Rebbis

Hej hopp glad kropp / Soffiproppen


PÅSKLOV

YES !
äntligen, finally, napokon, löpuks, endelig, enfin är det efterlängtade påsklovet här !
dte känns skönt i hela kroppen att veta att man slipper det urtrista skolan i mer än en vecka. Sofia sticker till småland och jag stannar i norr (...) och hare bra.

lovet firas med en kväll med vännerna, riiktigt kul ! jag berger mig till Moa om ganska exat 4 minuter och 23 sekunder. Vi ska på egna ben promenera till "den andra Sofian". finnemang kul !

Jag utnämner denna bild till dagens bild.


Hejhopp kycklingkropp / Rebaskdfsafgfd
 

Förlust

GodKväll ,
jag är en riktig förlorare, det är vad jag är..
jag förlorade ju nämligen vadslagningen,  men som tur är har min vad inte blivit slagen än. jag tror minsann att Matilda glömde bort det. Tur för mej , för er som inte vet, så är Matilda en stark människa. så jag hade nog inte kunnat gå, på 7 dagar och 31 minuter, för mina vader skulle vara helt söndriga efter att Matilda tagit ut sin vinst.

Nu väntar en hel kväll med med plugg, plugg, plugg, plugg, plugg, plugg och åter.. FIKA (?)
mums för fika tycker jag.



hejhopp pluggkropp / Ruggpluggbuggluggskuggmuggtugg

vad slagning

...Hej !
nej , nu orkar jag helt enkelt inte hitta ett nytt språk att styla till bloggen med.
varför ?
1. för att jag inte har tid

2. för att jag inte har tid

3. för att jag inte har TID

4. för att jag INTE har TID

5. FÖR ATT JAG INTE HAR TID ! ! !

jag ska ju och träna.
jag skriver ett nytt inlägg för att berätta att jag har slagit vad med Matilda.

Jag tror :
att hon , Sofia och Jinci kommer vara på förstasidan på norran imorn

Matilda tror :
också det... skojja !
hon tror att dom inte kommer vara på första sidan.

Vinnaren får slå den andres vad.

talar om imorn vem som vann , om ni inte märker det själva =)

Hejhopp vadkropp / Rustning

Den udda inlägg

Bonjuor !
Vintern tar aldrig slut. Denna vinter är nu döpt till den eviga vintern. om inte det mesta av snön är bort när jag fyller år (det vill säga om 20 dar) så.....
såå.......
SÅÅÅÅ.........


...är den kvar...

Vi hoppas att det inte ska behöva sluta så.
Nu ska jag snart träna, som alla andra måndagar. 

Jag avslutar detta totalt udda och (enligt mej) ointressanta, men ändå lite intressanta inlägget med en mumsig blanding av alla sortes bilder jag kan finna....

mina älskade converise                                             min gamla klass


sportlovslägret              helt enkelt länge sen     min vän josefin (??...)   en sorts bild från Tunisien

och det är allt jag hinner med i det här udda inlägget. För jag sticker nu ,

hejhopp uddakropp / Ruuuutaaaan

Jag ville bara säga....

Att jag är så ledsen att jag under dom senase dygnen inte har bloggat nånting . Är väldig ledsen över detta . Men det är ju så att jag har haft så mycket att göra och så lite tid att göra det på tyvär tyvär.  

Men nu över till något helt annat. Jo det är så här att om exakt tre dagar så sitter jag i bilen på väg till ett varmare ställen än här i skellefteå. 
Ni kanske undrar vart .
Ni försåt min mormor,morfar och alla kusiner som hör till det släktet bor nere i småland . Och vi (min familj ) ska då dit och fyra påsk jippie. 

det bästa med att åka dit är:

1.
Att jag äntligen efter så lång tid ska få träffa mina så kära kusiner och mormor & morfar ( det var nästan 1 år sedan vi sågs)

2.
värmen. Förra veckan så hade dom 18 grader och skinande sol och gick omkring i endast kortbyxor och t-shirt . Hoppas vädret håller i sig tills vi ska dit.
 
Sen innan jag avsluter detta inlägg så vill jag tacka alla som medvärkande på mitt lilla kalas. Ni Är alla helt under bara .Tack Tack för allt .
(men det va synd att två av dom som jag inte bjudit kom för då hade vi vart alla tjejer )



Hej hopp kalas kropp / Söndags unge

Vinnaren är....

Hejssvejs,
Efter att nu ha kollat på vad alla olika människor tycker att Sadosh betyder i 4 minuter och 25 sekunder har jag kommit fram till vinnaren....

DEN ANDRA SOFIAN ! ! !
hennes förklaring är att Sadosh betyder en eldriven diskborste som snurrar automatiskt, typ som eldriven tandborste.
Det var kul tänkt, det var bara lite tråkigt att du inte kom på nåt språk, men du vinner ändå. GRATTIS !

alla ni andra hade också jättebra ideér men tyvärr finns det bara rum för en vinnare, men fortsätt läsa den blogg och håll era ögon öppna så kan jag lova att det dyker upp en ny tävling inom inte allt för lång tid .

Igår var det då iallafall den stora uppvisning och dags för mitt fågelskrik, och jag kan meddela att det skötte sig suveränt ! Jag lyckades !
Sen på kvällen med endast 7 minuter stressad påklädning efter teatern så stack jag till Moa som gick med mej till det efterlängtade 15 års festen som ägde rum hos min kära vän och blogg kompanjon Sofia, ja ni hörde rätt hon är 15 år nu, du växte upp så fort...... hihi, hurra hurra hurra hurra och Grattis !

bilder kommer sen, nu ska jag pallra mej till TVn och se på det avsnittet av Robinsson som jag missade när jag befann mej på Sofias lyckade kalas.


GRATTIS ÅTERIGEN ! =) <3

hejhopp morgonkropp / Robinsson

APRIL

Sadosh !
det där betyder  ..... på ....
jag ni gissade rätt, eller inte, men det är mämligen så här att jag har skapat en tävling, den som kan bestämma det bästa förslaget till vad ordet sadosh betyder och vilket språk det är kommer att få ett lyxigt pris =)
typ nåt sånt här...


APRIL APRIL DIN DUMMA SILL JAG KAN LURA DEJ VART JAG VILL

inget pris inte =)
men tävlingen återstår fast utan pris så jag hoppas att ALLA som läser väcker sin fantasi och skriver eran gissning på vad ordet betyder.
jag hoppas på många roliga förslag =)

Hejhopp Sillkropp / apRil


raseriutbrott

hinner inte med någon hälsning, bara ett stort starkt íske...
VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

där försvann det glada humöret som jag har gått och burit på i en vecka.

men deppa inte ihop över det , med lite tur och nåt mirakel är det glada humöret tillbaka snart.
jag lovar att höra av mej då. tills dess får ni lyssna på ett till ilske...
VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLLLL ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

hej DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ /
aRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRg

RSS 2.0